O podjetju

Podjetje Podium d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom, da tekmovalcem, najzahtevnejšim rekreativnim športnikom in vsem športno aktivnim posameznikom ponudi kakovostna in funkcionalna športna oblačila ter vrhunsko športno opremo. Podium ekipo sestavljamo ljudje, ki smo predani športu, v njem uživamo, z njim rastemo – šport je naš življenski stil.

Športno zgodbo Podium je začela pisati švedska blagovna znamka funkcionalnih športnih oblačil za trening in prosti čas CRAFT. Skandinavska znamka, znana predvsem po vrhunskem športnem perilu, v svojih bogatih kolekcijah ne pozabi na kolesarje, tekače, smučarje tekače, pohodnike in pa tudi tiste, ki svojo telesno kondicijo nabirajo v telovadnicah in fitnes centrih. Ponudbo oblačil nadgrajujejo in dopolnjujejo še: angleška blagovna znamka športne obutve INOV-8, ki navdušuje najzahtevnejše gorske in gozdne tekače ter tiste, ki se redno ukvarjajo s cross fit in drugimi indoor aktivnostmi, znana španska blagovna znamka BUFF, ki je pred dvema desetletjema naredila revolucijo z multifunkcionalnimi rutami oz. trakovi, danes pa v svoji bogati kolekciji ponuja najrazličnejša modna in športna pokrivala za vse letne čase ter ameriška blagovna znamka stekleničk NALGENE, ki se od  konkurence razlikuje po tem, da so vsi njihovi izdelki narejeni v ZDA in tudi po dolgotrajni uporabi ne puščajo.

Na zmagovalnem podiumu se vedno najde prostor za vrhunske blagovne znamke, zato si bomo prizadevali, da bo ponudba iz leta v leto bogatejša in bo športnim entuziastom na enem mestu na voljo najboljša športna ponudba.